بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند خبر جدید از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) انتشار کلید اولیه کنکور‌ها و دفترچه سؤالات خارج‌ازکشور (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تأخیر چهارساعته پرواز مشهد_کیش (۲۶ تیر ۱۴۰۳) در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی ۵ روز آینده (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟ ۷۰ درصد مادران باردار مراقبت بهنگام دریافت کرده‌اند  احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ ویدئو| ورود کامیون به میان جمعیت عزاداری در شهر نکا زلزله ۴.۶ ریشتری سالند در استان خوزستان را به لرزه درآورد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) عبور ۱۵۲ هزار زائر عتبات از مرز مهران تا صبح عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت
سرخط خبرها

جمعیت مردم جهان هشت میلیارد نفر شد | کدام نقطه زمین بیشترین رشد جمعیت را داشته؟

  • کد خبر: ۱۳۴۹۰۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
جمعیت مردم جهان هشت میلیارد نفر شد | کدام نقطه زمین بیشترین رشد جمعیت را داشته؟
سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده بود که جمعیت جهان در تاریخ ۲۴ آبان‌ماه (۱۵ نوامبر) به ۸ میلیارد نفر می‌رسد و حالا با تولد هشت میلیاردمین ساکن زمین، این پیش‌بینی به واقعیت پیوسته است.

به گزارش شهرآرانیوز -  جمعیت زمین حالا سه برابر سال ۱۹۵۰ است و اگرچه با بیشترین ساکنان روی زمین روبه‌رو هستیم، اما نرخ رشد جمعیت به پایین‌ترین حد در ۷۰ سال گذشته رسیده. در حقیقت به این علت جمعیت جهان به ۸ میلیارد رسیده است که بیشتر از گذشته عمر می‌کنیم.

در سال ۲۰۲۰ و هم‌زمان با شروع همه‌گیری کرونا، نرخ رشد جمعیت در جهان به کمتر از ۱ درصد رسید. البته جدا از همه‌گیری، بنابر دلایلی مانند روش‌های جلوگیری از بارداری و همچنین آموزش‌ها، نرخ تولد کاهش یافته است.

جمعیت جهان در سال‌های اخیر پیرتر شده است. در حال حاضر ۱۰ درصد جمعیت سنی بالاتر از ۶۵ سال دارند و انتظار می‌رود این آمار تا سال ۲۰۵۰ به ۱۶ درصد برسد. در این سال، تعداد افرادی که بالای ۶۵ سال سن دارند، دو برابر کودکان زیر ۵ سال خواهد بود.

بیشترین نرخ رشد جمعیت مربوط به شرق و جنوب شرقی آسیا با جمعیت ۲.۳ میلیارد نفر به همراه جنوب و مرکز آسیا با جمعیت ۲.۱ میلیارد نفر می‌شود.

در حال حاضر چین و هند هرکدام با جمعیت نزدیک به ۱.۴ میلیارد نفر، پرجمعیت‌ترین کشور‌های دنیا محسوب می‌شوند. با این حال، طبق پیش‌بینی سازمان ملل متحد، هند سال آینده میلادی در زمینه تعداد جمعیت، از چین پیشی می‌گیرد.

سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده است که جمعیت زمین تا سال ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر برسد و بیشتر افزایش جمعیت مربوط به کشور‌های کنگو، مصر، اتیوپی، هند، نیجریه، پاکستان، فیلیپین و تانزانیا می‌شود. در این میان انتظار می‌رود جمهوری دموکراتیک کنگو و تانزانیا طی ۳۰ سال آینده، دو برابر شود.

ظاهراً در آسیا غیر از چین و هند، بیشترین رشد جمعیت را کشور‌های پاکستان و فیلیپین تجربه خواهند کرد. البته همه کشور‌ها افزایش جمعیت نخواهند داشت و طبق تخمین‌ها، ۶۱ کشور با کاهش حداقل ۱ درصدی جمعیت خود تا سال ۲۰۵۰ روبه‌رو خواهند شد. دلیل این امر کاهش نرخ تولد یا مهاجرت عنوان شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->